Prvý krát sme sa s Dušanom Plichtom a jeho Power Coffee stretli na jar v roku 2014.
U nás v byte  Dušan s veľkým zanietením rozprával o káve, testovali sme ju, chutnali a prežili príjemný čas. O káve sme potom pripravili  rozhovor. Na základe tohto  sme si kúpili aj AeroPress, ktorý nám stále slúži nielen doma, ale na cestách si vždy doprajeme chutnú kávu pomocou tohto jednoduchého prístroja.

Odvtedy už uplynula nejaká doba a Dušan a jeho Power myšlienka sa stali veľmi úspešnými. Medzi sviatkami nás potešila možnosť otestovať ďalšie dva výrobky.
Natural Collagen Proteinmandľové maslo.

Musíme povedať, že mandľové maslo si nás naplno získalo. Svojou vyladenou chuťou, ktorá je intenzívna od prvého dotyku až po posledné prehltnutie. A aj Renka, ktorá je milovníčkou arašidového masla si užívala so širokým úsmevom jeho prekrásnu jemnú chuť. Maslo si  zaručene zaslúži ocenenie „Zlatá hviezda GREAT TASTE“, ktorú získalo v roku 2016 v Londýne. Ale však o príbehu masla nájdete viac informácií priamo na powerology stránke.

Natural Collagen Protein je novší produkt, ktorý však naplno spĺňa vysoký štandard, ktorý si Dušan stanovil pre svoje produkty. Dlhodobo pracujeme s ľuďmi, ktorí trpia rôznymi formami alergií, prípadne intolerancií (senzitivity) na rôzne zložky potravín. Renka sama má problém s mliečnou bielkovinou, sójou, ale aj ryžou a tak výber proteínu pri jej fyzických aktivitách nie je jednoduchý. A potom mnoho produktov, ktorý spĺňajú požiadavky pre zloženie nespĺňajú chuťové požiadavky. A na chutiach rozhodne záleží 🙂

A aj preto sa nám tento produkt veľmi zapáčil. Má unikátne zloženie, ale hlavne je bez chuti, ľahko sa trávi, nevyvolal u nás žiadne tráviace ťažkosti a veľmi dobre sa nám s ním pracovalo aj pri tvorbe receptov. Jeho šetrné spracovanie je zárukou toho, že Vaša telo prijme naozaj dostatok živín v čistej forme. Z praxe vieme, že príjem bielkovín je v našej strave pomerne chudobný. Často sa pri našom poradenstve a pri konzultáciách v centre stretávame s tým, že klienti majú nevyvážený príjem živín práve na úkor bielkovín. Nevyvážený príjem živín tak postupne spôsobuje nadváhu až obezitu a s tým spojené zdravotné komplikácie.

Viac o produktoch nájdete na powerology stránke, ako aj ďalšie gurmánske a lifestyle inšpirácie.

Ale už vás nebudeme ďalej naťahovať a predstavíme vám recepty, v ktorých sme použili testované produkty 🙂 Veríme, že  nájdete inšpiráciu pre svoje zdravšie dni. Všetky recepty sme pripravili tak, aby boli bez lepku a mohli si ich vychutnať aj celiatici alebo ľudia, ktorí majú senzitivitu na lepok. A postupne ich uverejníme na našom blogu.

A čo sme pre vás pripravili?

[supsystic-tables id=’4′]