projekt365_plus1A je tu opäť nový rok. Prehupli sme sa cez všetky sviatky, kačice, kapusty, lokše, pečené mäská a kopec vianočných dobrôt, koláčikov a chuťoviek. A aj keď mnohé sme zmenili a piekli zdravšie, alebo dokonca zdravo, pohľad na hmotnosť, alebo skôr v zrkadle naznačil, že zrejme Vianoce a Silvester trvali dlhšie ako iba 7 dní. Rozhodne zabúdame započítať vianočné večierky, návštevy trhov a niekoľko medovín navyše, niekoľko porcií lokší či iných dobrôt, ktoré sme v tom zhone pred sviatkami akosi pozabudli zarátať, alebo spáliť pri adekvátnej pohybovej aktivite.

A tak prichádzajú na rad detoxikačné programy, špeciálne kapustové polievky, detoxikačné kombinácie javorového sirupu, alebo jednoduché pohybové programy, kde sa samozrejme nenarobíme veľmi, program plank – spevni svoje telo za 30 dní, alebo drepuj, klikuj a budeš fit ako tá žienka, či svalovec na obrázku.

Ale … ono to zrejme tak jednoduché nie je. 20 až 270 sekundová aktivita počas 30 dní nás z biedy nevytrhne. Zmena totižto nezačína iba na žinenke, alebo v posilňovni, kde bude najbližší mesiac plno, zmena začína v našej hlave.

Za 30 dní možno urobíte x drepov veriac, že si nepoškodíte kolená,  x klikov bez preťažených zápästí, alebo vydržíte v „planku“ 4-5 minút, ale čo nastane po týchto 30tich dňoch?

Viete to už dnes? Ak nie, potom nad tým pouvažujte, zamyslite sa, lebo je to iba 30 dní z tých 366, ktoré má tento rok.

Nie sú to naše schopnosti, ktoré určia to akí sme, akí budeme, ale sú to naše rozhodnutia.
A tak si myslíme, že je ďaleko lepšie pracovať na celoživotnej zmene krok za krokom, postupne, ako raz za rok urobiť 30 dní iba jeden krok.

Faktom  je, že len malé percento ľudí zmenu vydrží a dosiahne to, čo si predsavzali. A tak vám nepovieme, aby ste zabudli na predsavzatia, lebo aj tak ich nedodržíte. My vám veríme, pretože veríme vo vaše rozhodnutia.

A ako to zmeniť ? Verte, neexistuje žiaden univerzálny recept na úspech, rovnako ako neexistuje univerzálny jedálniček alebo recept na schudnutie, alebo na naberanie svalstva, budovanie tehličiek.  Jediný recept fungujúci pre každého rovnako

Veď každý z nás je jedineční, jediná kombinácia DNA na svete a práve preto každý potrebujeme pre svoj úspech založený na rozhodnutí niečo iné.

A … na tejto ceste k trvalej zmene vám vieme pomôcť.

  • Vieme určiť aký ste metabolický typ.
  • Vieme zistiť, aký pohyb vás bude baviť.
  • Vieme vám pripraviť jedálniček na mesiac, dva alebo aj na rok – ak to tak chcete.
  • Vieme vás naučiť zmeniť trvalo štýl stravovania .
  • Vieme vám  pomôcť s jedálničkom pri potravinových alergiách, intoleranciách
  • Vieme popri vás kráčať a ukázať vám vašu cestu za dosiahnutím toho, pre čo ste sa rozhodli.
  • A k tomu používame top prístroje, nástroje, aplikácie, ale hlavne používame  vedomosti a skúsenosti, ktoré sme zozbierali za 15 rokov našej nutričnej praxe.

Ale … nevieme to urobiť za vás. A to je dobre. Pretože len to, čo dokážete sami sa naozaj ráta. Takže ak si myslíte, že ste sa rozhodli pre zmenu a hľadáte niekoho, kto bude pri vás stáť, tak potom nás kontaktujte. Radi vám na vašej ceste k naplneniu vašich rozhodnutí pomôžeme.